Jordgubbssmoothie med rosenvatten

Det här är den perfekta smoothien på regn-snöiga eftermiddagar i mars. Kokosvatten boostar hyn med fukt och rosenvatten är en av de äldsta ingredienserna i både medicin och skönhetsvård och användes i Persien redan innan vår tideräknings början. Fyll frysen med frukt och ha en flaska av vardera vätska i skafferiet så kan du vispa ihop denna supersmoothie närsom.

Rosenvatten hittar du hos Pierias Livs och färsk frukt finns hos Sandins.

Jordgubbssmoothie med rosenvatten
 
Förberedelser
Tillagningstid
Total tid
 
Portioner: 2
Ingredienser
  • 700g jordgubbar, frysta
  • 700g blåbär, frysta
  • 1 stor banan, fryst
  • 1 kopp färskpressad apelsinjuice (ca 2 apelsiner)
  • 2 kopp kokosvatten
  • 1 tsk rosenvatten
Instruktioner
  1. Frys bären så blir smoothien kall och frisk.
  2. Mixa sedan ihop alla ingredienserna och drick direkt.