Handlarintervju med Tokyo Diner

Vad är en saluhall utan riktig sushi? I Hötorgshallen är det Tokyo Diner som står för de japanska läckerheterna, “Stockholms bästa sushi” som de själva beskriver det. I deras restaurang på gatuplan kan du frossa i både handrullade konstverk och andra japanska rätter. Jag gjorde en snabbintervju med Marlon Ahlm som jobbar i restaurangen.

tokyo-diner-3

Vad är din personliga favorit från er egen meny?
Det får nog bli kyckling och tigerräkor. Det är sällan man får en riktigt bra tillagad kyckling när man går ut på restaurang i Stockholm, ofta är den till exempel för torr. Vår kyckling har så många goda smaker som gifter ihop sig så fort man stoppar den i munnen.

Vilken är kundernas favorit ur ert sortiment?
Spicy tuna är vår kioskvältare, vi säljer säkert ungefär 100 stycken av den om dagen.

Vad är det bästa med Tokyo Diner?
Det är nog vårt öppna kök där man hela tiden kan följa hur maten lagas. Vi som jobbar här är väldigt oblyga, vi har ofta musik och pratar mycket vilket kunderna verkar gilla.