Presentkort

Ätbara presenter är bäst!

Ett presentkort från Hötorgshallen är presenten som garanterat passar alla.

Presentkort köper du för ett valfritt belopp (mellan 100 och 5000 kr) och betalar med ditt kredit- eller betalkort i Hötorgshallens presentkortsautomat som finns vid rulltrappan en trappa ner i saluhallen.
Kortet får du i automaten och tillsammans med ett fint designat konvolut blir det både en personlig gåva och fin upplevelse att få. Giltighetstiden är 1 år från och med laddningsdatumet. Du skriver själv i datum och belopp på baksidan av kortet.

Hötorgshallens presentkort gäller hos alla handlare i saluhallen med undantag för Systembolaget.

Företagspresenter

För större beställningar av Hötorgshallens presentkort, 10 st eller fler, skicka följande uppgifter via mejl till order@cashcom.se:

  • Organisationsnummer
  • Leveransadress
  • Faktureringsadress
  • Kontaktperson och telefonnummer
  • Antal kort samt hur stort belopp de skall vara laddade med

När Cashcom fått ordern via e-post skickas oladdade kort till er. Leveranstid är 1-3 arbetsdagar och fakturan skickas separat.

OBS! När fakturan är betald hör Cashcom av sig och du behöver av säkerhetsskäl då beskriva beställningen (antal kort, belopp, beställare) och korten kan sedan laddas på. Faktura- och expeditionsavgift tillkommer. Korten gäller 1 år från datumet då korten blivit laddade.

Saldokontroll

För att se saldot på ditt presentkort kan du sms:a till 71777. Skriv PK följt av det åttasiffriga Kort-ID som finns på kortets baksida. Du kan också kontrollera ditt saldo i presentkortsautomaten nere i Hötorgshallen eller online här.

Kontaktuppgifter

Vid frågor gällande presentkort kontakta Cashcoms support på 08-555 172 60 eller besök www.cashcom.se.