Hemkörning från Hötorgshallen

Det är inte alla dagar en orkar palla sig ut och handla efter jobbet, än mindre laga maten. Även om det är en underbar upplevelse att strosa runt i Hötorgshallen så är det trevligt att alternativet hemkörning finns, eller hur? Vissa dagar tar helt enkelt ut sin rätt på en, så då är det smidigt att få middagen levererad till dörren.

Dessa handlare i Hötorgshallen erbjuder hemkörning tillsammans med appen Foodora:


Bosphorus erbjuder meze från Medelhavet. Tänk brickor med hemlagad morotstzatziki, krispiga filoknyten och färska sallader gjorda på säsongens grönsaker. Den som vill ha en enklare middag kan beställa en vegetarisk pitawrap eller 4-rätters-låda med blandade godsaker.


Hos Prima Delikatesser kan du både beställa salami och skinka i lösvikt eller färdigkomponerade delibrickor med ost och korv. Perfekt för kontorsminglet eller förfesten, eller bara vardagsmyset framför Netflix.


I menyn hos Kajsas Fisk på Foodora ingår självklart den populära fisksoppan med räkor, musslor och aioli. Även västerbottenpaj och fish and chips går att få hem till dörren, perfekt när omega 3-depåerna behöver fyllas på godaste möjliga sätt.


G. Nilsson Livs erbjuder hemkörning av det allra finaste i köttväg. Flapsteak, Picanha och putsad kokind direkt till dörren, eller hamburgare med alla tillbehören ifall du föredrar något mer lättlagat.

Nu håller vi tummarna för att fler handlare ansluter sig till hemkörningstjänsterna  Delivery Truck on Apple iOS 10.2