Handlarintervju med Saluplats Husman

Att äta mat från Saluplats Husman är som en nostalgitripp genom svensk matkultur. Här hittar du svensk klassisk husmanskost som korvstroganoff, strömming och favoriten saftiga köttbullar med rårörda lingon. Tillagade med den där lilla extra kärleken som behövs för att göra rätterna rättvisa. Jeison Pozo tog över Saluplats Husman för bara tre månader sedan så vi tänkte att då är det på plats med en mini-handlarintervju.

Hur länge har du jobbat i hallen?
Jag började en månad innan vi tog över så, ja, fyra månader ungefär!

Vilken är din favoriträtt från Saluplats Husmans meny?
Våra hemmagjorda köttbullar med mos. Det är en riktig klassiker som vi tillagar direkt här i hallen.

Vilken är kundernas favorit?
Wallenbergaren är väldigt populär.

Vad är det bästa med Saluplats Husman?
Allting är färskt och hemmagjort i hallen, “hallengjort” som vi kallar det.

Saluplats Husman i Hötorgshallen