Enkla och nyttiga rawfood-chokladbollar med havssalt
Förberedelser: 
Tillagningstid: 
Total tid: 
Portioner: 10
 
Ingredienser
  • 50 g valnötter
  • 50 g sötmandel
  • 3 dl kokosflingor
  • 10 urkärnade dadlar
  • 1 tsk havssalt
  • 2½ msk kokosolja
  • 1 msk kakao
Instruktioner
  1. Mixa nötterna tills ett grovt mjöl.
  2. Tillsätt de urkärnade dadlarna, kakaon och kokosoljan och fortsätt mixa tills det blir som en jämn smet.
  3. Rulla till små bollar och vänd i kokoflingor.
  4. Ställ i kylen i 30 minuter. Servera!
Recipe by Hötorgshallen at https://www.hotorgshallen.se/recept/efterratt/enkla-och-nyttiga-raw-food-chokladbollar-med-havssalt-och-kokosolja/