Rågbrödspizza med sidfläsk eller päron
 
Ingredienser
  • RÅGBRÖDSPIZZA MED TOMAT OCH SIDFLÄSK
  • 1 kaka Varrasleipä – torkat rågbröd
  • 3 msk färskost
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 dl emmentalerost, riven
  • 1 tomat, skivad
  • 2 tunna skivor av övermoget sidfläsk
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

  • RÅGBRÖDSPIZZA MED PÄRON
  • 1 kaka Varrasleipä – torkat rågbröd
  • 3 msk färskost
  • 3 msk pesto
  • 1 dl Aura blåmögelost, smulad
  • 1 litet päron, skivat
  • 2 msk solroskärnor
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
Instruktioner
  1. GÖR SÅ HÄR, PIZZA MED TOMAT OCH SIDFLÄSK
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Blanda färskost och tomatpuré och bred ut på brödet.
  4. Lägg på de övriga ingredienserna.
  5. Baka i ugnen i cirka 15 minuter.

  6. PIZZA MED PÄRON OCH AURA
  7. Blanda färskost och pesto och bred ut på brödet.
  8. Lägg på de övriga ingredienserna.
  9. Baka i ugnen i cirka 15 minuter
Recipe by Hötorgshallen at https://www.hotorgshallen.se/recept/kott/ragbrodspizza-med-sidflask-eller-paron/