Råbiff à la Angie
Portioner: 4
 
Ingredienser
  • 600 gram nymald oxfilé
  • 4 äggulor
  • 1 rödlök
  • 2 msk dijonsenap
  • 1⁄2 dl inlagda rödbetor
  • 2 msk kapris
  • Grovmalen svartpeppar
  • Salt
  • Vatten
  • 2 msk riven pepparrot
  • 2 msk inlagd gurka
  • Flingsalt
Instruktioner
  1. Finhacka löken, rödbetor och kapris.
  2. Knåda köttet i en bunke och tillsätt lite vatten.
  3. Blanda i den den hackade löken, rödbetor och kapris och dijonsenap.
  4. Salta och peppra ordentligt.
  5. Forma fyra stycken biffar.
  6. Gör nu ett en liten grop i varje biff där du placerar äggulan.
  7. Toppa råbiffen med riven pepparrot, inlagd gurka och flingsalt.
  8. Servera med en enkel tomatsallad, råstekt potatis eller som det är med ett glas rött.
Recipe by Hötorgshallen at https://www.hotorgshallen.se/recept/kott/ra%cc%8abiff-a-la-angie/