ansar surdegsbaguetter med festligt dekorera

Handlarintervju med Thelins

theins1

För bara ungefär två månader sedan öppnade Thelins en egen butik nere i Hötorgshallen. Här dansar surdegsbaguetter med festligt dekorerade tårtor, frukostfrallor ihop med muffinsfrestelser. Dessutom bakade på ekologiska råvaror. Jag frågade Jacob Christersson som är en av ägarna till butiken några korta frågor.

thelins2

Hej! Vilken är din personliga favorit från butiken?
Rågsurdegsbrödet med valnötter. Ett bröd som är luftigt inuti och med en krispig skorpa på utsidan. En upplyftande smak!

Vilken är kundernas favorit bland era läckerheter?
Surdegsbaguetterna säljer vi bäst av, baguett är något av en klassiker. Våra är dessutom ekologiska, stenugnsbakade och knaprigt goda.

Vad är det bästa med Thelins i Hötorgshallen?
Även om jag jobbar ensam i butiken så har jag många kollegor i och med att jag jobbar i Hötorgshallen, Det blir både personligare och roligare.